termotehnika  
ORLJANE, 18410 DOLJEVAC, RS, info@termotehnika.rs
Tel/fax:+381 18/4819 887; 4819 901; 4819 890 
           
 

Električni kotlovi "Mikoterm"

 
         
 

Električni blok kotlovi serije COMPACT D.R.

 
           
   
           
 

Električni blok kotlovi serije COMPACT D.R. odlikuju se veoma lakom ugradnjom i pristupačnosti svim komponentama.

Ispod pažljivo dizajniranog omotača skrivene su sve komponente jedne kotlarnice. Oni u sebi sadrže elektro kotao sa svim komponentama, ekspanzionu posudu, pumpu I termomanometar. Kompletna automatika uključujući I cirkulacionu pumpu povezana je fabrički, što drastično umanjuje vreme montaže na samom objektu.

Ovde opisani modeli su konstruisani prvenstveno za podna grejanja, klasičnu cevnu mrežu ispod poda ili spoljni razvod cevne instalacije blizu poda.

   

 
 

Električni blok kotlovi serije COMPACT G.R.

   
           
   
           
 

Električni blok kotlovi serije COMPACT G.R. odlikuju se veoma lakom ugradnjom i pristupačnosti svim komponentama.

Zbog svojih dimenzija veoma je popularan za stanove ili manje stambene jedinice. Namenjen je za gornji razvod cevne instalacije. Ispod pažljivo dizajniranog omotača nalaze se svi elementi jedne podstanice. Tu je WILO pumpa odgovarajuće snage u zavisnosti od snagwe kotla, kompletna automatika za upravljanje kotlom i ekspanziona posuda. Pristup svim komponentama omogućen je uklanjanjem prednje maske koju fiksiraju dva zavrtnja tako da je montaža veoma jednostavna I laka. Kompletan proizvodni program kotlova odlikuje se bešumnim releima, što je veoma bitno za manje stambene jedinice jer se kotao nalazi u hodniku ili dnevnom boravku gde lupanje klasičnih kontaktora može biti neprijatno.

   

 
 

Električni kotlovi Tk24 Podni

     
           
   
  30kW- 48kW 54kW- 60kW  
           
  Električni kotlovi Tk24 Podni namenjeni su za zagrevanje većih prostora, kuća, proizvodnih hala... Odlikuju se velikim stepenom iskorišćenja i veoma preciznom regulacijom radne temperature. Dimenzije su takođe prilagođene velikim kotlovima odgovarajuće snage. Tehnička rešenja su ono što naše kotlove odvajaju od konkurencije. Naime, odzraka je kod ovih kotlova rešena automatski sa vrha suda tako da je nemoguće da u kotlu ostane vazduha koji može prouzrokovati probleme sa grejačima. Trostepena regulacija obezbeđuje dobru regulaciju snage kotla i precizan izbor potrebne temperature u sistemu grejanja.
   

 
 

Električni kotlovi Tk24 Zidni sa gornjim i bočnim priključcima

 
           
   
           
   
     
  Zidni električni kotlovi Tk24 zbog svojih tehničkih rešenja brzo i lako se montiraju i priključuju na elektroinstalaciju. Zbog svojih dimenzija veoma je popularan za stanove ili manje stambene jedinice.  
   
           
 Na vrh strane      Štampaj

©2008 Termotehnika d.o.o. ORLJANE, 18410 DOLJEVAC | Sva prava zadržana