termotehnika  
ORLJANE, 18410 DOLJEVAC, RS, info@termotehnika.rs
Tel/fax:+381 18/4819 887; 4819 901; 4819 890 
     

Električni grejač vode "Termorad"

 
     
Kazan je izrađen od PROHROMA (INOX) materijala koji će obezbediti veoma dug vek trajanja. Kazan od nerđajućeg čelika predstavlja idealno rešenje za skladištenje vode. Prohromski materijal je fiziološki neutralan,hemijski ne reaguje sa vodom i samim tim doprinosi očuvanju njenog kvaliteta. Primenom savremenih tehnologija na polju termičke izolacije i upotrebom poliuretanske pene, gubici u toplotnoj energiji svedeni su na minimum i povećana je ušteda električne energije.
BT 30   BT 10
     
U skladu sa savremenim trendovima u oblasti
očuvanja energije i njene racionalne upotrebe
konstruisan je bojler sa izmenjivačem toplote.
Ovaj tip bojlera omogućava upotrebu tople vode iz sistema centralnog grejanja ili iz kolektora sunčeve energije za zagrevanje vode u prohromskom kazanu. Na ovaj način ostvaruju se velike uštede u električnoj energiji.
Kombinovani bojleri postoje sa jednim i dva
izmenjivača. Sa jednim izmenjivačem BT-50 do BT- 500, a sa dva izmenjivača BT-200, BT-280 i BT-500. U ponudi kombinovanih bojlera postoje i modeli BT-0 Z i 80 Z koji su sa horizontalnom ugradnjom kod kojih je priključak sa leve strane.
BT-50 l IB-21   BTN 5
     
Bojleri sa emajliranim kazanom tipa BTCR imaju mogućnost spoljne regulacije temperature koja može doprineti uštedi energije. Kazan je površinski obrađen i emajliran na temperaturi od 850 °C što znači da je fiziološki pouzdan. Radi sigurnosti bojler se fiksira na zid sa dva nosača. Poliuretanska izolacija predstavlja najbolje rešenje za uštedu energije i očuvanje zagrejane vode.
BTN 5l i 10l bojleri su sa PVC kazanom.
 
BTC 50    
     

Izmenjivač toplote ID-14 "Termorad"

Materijal: bakar
Snaga izmenjivača: ~2,8kW*
El. grejač: 2kW bakar
Flanšna: prohrom

 
     
 Na vrh strane      Štampaj

©2008 Termotehnika d.o.o. ORLJANE, 18410 DOLJEVAC | Sva prava zadržana